ΑΕΛ: Συμφωνία με Χουσίνο!

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντριάν Χουσίνο στην ΑΕΛ. Ο 28χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός από τη Βολιβία αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Λάρισας.

ΑΕΛ: Συμφωνία με Χουσίνο!

Ο Βολιβιανός κεντρικός αμυντικός Αντριάν Χουσίνο θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ακόμη μία μεταγραφή της ΑΕΛ από τη Λατινική Αμερική.

Ο 28χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός από τη Βολιβία έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΑΕΛ και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στη χώρα μας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λάρισας.

Ο Αντριάν Χουσίνο ήταν στην Μπόλιβαρ τα τελευταία δυο χρόνια, έχοντας 59 συμμετοχές και 6 γκολ.

O Χουσίνο ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπολιβάρ, πέρασε από την Πετρολέρο ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου και έπαιξε στη Βεντούρα (ομάδα στην Καλιφόρνια) ενώ είχε πέρασμα και από την Τούλσα (επίσης ομάδα των ΗΠΑ).

Στη Βολιβία εκτός από τις Μπολιβάρ, Πετρολέρο έχει αγωνιστεί και στην «Always Ready».

Είναι η πρώτη φορά που θα περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πατρίδα μας, αφού έχει συμφωνήσει μαζί του σε όλα η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Βέβαια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να έρθει στην χώρα μας και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λάρισας.