Παναιτωλικός: Τελειώνει του Μπαρμπόσα

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα του Παναιτωλικού. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με θητεία στην ΑΕΚ, από τη στιγμή που έλυσε τη συνεργασία του με την Χατάισπορ είναι έτοιμος για την επιστροφή στη χώρα μας.

Παναιτωλικός: Τελειώνει του Μπαρμπόσα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα στον Παναιτωλικό, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση μίας μεταγραφής που μπορεί να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο. Είναι άλλωστε ένας παίκτης που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανό Δέλλα.

Στον Παναιτωλικό είχαν προσεγγίσει εδώ και ημέρες τον 33χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει παίξει στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ και το όνομά του στο παρελθόν είχε ακουστεί και πάλι για τον Παναιτωλικό αλλά και για άλλες ομάδες της Super League.

Το πρόβλημα ήταν πως είχε συμβόλαιο με τον Χατάισπορ αλλά από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, η μεταγραφή του αναμένεται να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα.

Ο Πορτογάλος ήρθε στην Ελλάδα το 2014 για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπου και έμεινε για δύο χρόνια.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αλ Βασλ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ τη διετία 2017-19 αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπελεντίγεσπορ.

Πέρυσι αποκτήθηκε από την επίσης τουρκική Χατάισπορ, με την οποία είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 αλλά πριν από λίγες μέρες το έλυσε και είναι ελεύθερος για να έρθει στη χώρα μας και να υπογράψει στον Παναιτωλικό συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.