Αχιλλέας Μπέος: «Παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων είπα»

Ο Αχιλλέας Μπέος με δήλωσή του έκανε λόγο για παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων είπε σήμερα (12/1) το μεσημέρι σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αχιλλέας Μπέος: «Παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων είπα»

Ο Δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άντρας του ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπέος, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, αφού όπως είπε το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο Βόλος και τίποτε άλλο.

«Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα. Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

Μπέος: «Θα ασχοληθώ μόνο με ομάδες για τίτλους, εύχομαι να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις επιτυχίες»

Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας. Αλώστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος» είναι η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.