ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο σερβιτόρος Φορτούνης, οι αέρινοι εξτρέμ, η «καραφλή» μαγεία (vids)

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (13/1, 19:30) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στη Super League 1 και το fosonline.gr θυμάται ξανά αναμετρήσεις των δύο μεγάλων αντιπάλων στο παρελθόν που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο σερβιτόρος Φορτούνης, οι αέρινοι εξτρέμ, η «καραφλή» μαγεία (vids)

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη (13/1) στις 19:30.

Πρόκειται για το εξ αναβολής ντέρμπι που δεν είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 .στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου.

Με αφορμή το μεγάλο παιχνίδι, το fosonline.gr κάνει ένα flashback και ανακαλεί στη μνήμη παιχνίδια και στιγμές του παρελθόντος, μεταξύ των δύο μεγάλων αντιπάλων του ποδοσφαίρου μας, που άφησαν το στίγμα τους στο πέρασμα του χρόνου.

Οι ασίστ ακριβείας του Φορτούνη και ο... περίεργος πανηγυρισμός του Ιντέγε!

Με δύο ασίστ ο Κώστας Φορτούνης συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-17. Αρχικά έστρωσε έτοιμο γκολ στον Μπράουν Ιντέγε ώστε εκείνος να ανοίξει το σκορ και να... προκαλέσει τα πλήθη με τον αμφιλεγόμενο πανηγυρισμό του «μαρκάροντας» τα όριά του στην περιοχή του «Δικεφάλου». Στη συνέχεια ο Έλληνας μέσος εκτέλεσε κόρνερ... συστημένο για το κεφάλι του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Το... τελείωσε με τους άπιαστους Αμπντούν και Μιραλάς!

Ως ένα από τα ευκολότερα βράδια του στην Τούμπα μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό της σεζόν 2011-12 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος χάρη σε τέρματα (στο 5' και στο 18') των δύο αέρινων εξτρέμ που διέθετε εκείνη τη σεζόν, Τζαμέλ Αμπντούν και Κέβιν Μιραλάς, πέρασε... αβρόχοις ποσί από το σπίτι του ΠΑΟΚ.

Ματσάρα με έξι γκολ και «μαγεία» από τους καραφλούς του Θρύλου!

Σε μια αναμέτρηση που ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να προσφέρουν οι δύο ομάδες με τη νέα χιλιετία, ο Ολυμπιακός πέρασε νικητής από την Τούμπα χάρη σε γκολάρες από τους Γρηγόρη Γεωργάτο, Αλέκο Αλεξανδρή και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να ισοφαρίσει δις τους Πειραιώτες, παρ' όλο που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γ. Χ. Γεωργιάδη από το 38ο λεπτό.

Τα συγχαρητήρια του Φρατζέσκου στον Ελευθερόπουλο!

Ο 20χρονος τότε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Δημήτρης Ελευθερόπουλος εκτινάχθηκε εντυπωσιακά στη γωνία του και αποσόβησε γκολ του αρτίστα στα φάουλ Κώστα Φρατζέσκου κι εκείνος τον συνεχάρη ιπποτικά.