ΠΑΟΚ: Με Γιαννούλη αλλά χωρίς Αουγκούστο η αποστολή με Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Γιαννούλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (13/1) παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στην «Τούμπα», αλλά εκτός έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και οι Μιχαηλίδης, Τσόλακ, Εσίτι.

ΠΑΟΚ: Με Γιαννούλη αλλά χωρίς Αουγκούστο η αποστολή με Ολυμπιακό

Με τον Δημήτρη Γιαννούλη στην αποστολή του θα υποδεχτεί αύριο (13/1) ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στην «Τούμπα», σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο διεθνής μπακ πήρε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, Πάμπλο Γκαρσία, αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο.

Αντίθετα, νοκ άουτ για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης τέθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και αποφασίστηκε τελικά να μείνει εκτός προκειμένου να προφυλαχτεί, καθώς αισθανόταν αδυναμία και φυσική καταπόνηση. Πέραν του 23χρονου χαφ, στο απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ βρίσκονται επίσης οι Μιχαηλίδης, Τσόλακ και Εσίτι.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης στον σύλλογο περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.