Ατρόμητος: Τέλος ο Μπουσούλατζιτς που πάει Ανόρθωση

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Άζερ Μπουσούλατζιτς. Ο Βόσνιος μέσος έλυσε τη συνεργασία του και πάει στην Ανόρθωση, όπου θα συναντήσει τον Ρισβάνη.

Ατρόμητος: Τέλος ο Μπουσούλατζιτς που πάει Ανόρθωση

Ο Άζερ Μπουσούλατζιτς ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο Σπύρος Ρισβάνης. Έλυσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Azer Busuladzic.

Σε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας συμφώνησε για την κοινή συναινέσει λύση του συμβόλαιου του.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Μπουσούλατζιτς τον τελευταίο καιρό δεν ήταν στα πλάνα του Νταμίρ Κάναντι, ήταν συνεχώς εκτός αποστολής και βρισκόταν σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του, κάτι που έγινε σήμερα (12/1).

Το ίδιο ισχύει και με τον επιθετικό Πέτρο Γιακουμάκη, ο οποίος δεν έχει καθόλου παιχνίδια στα πόδια του και είναι συνεχώς εκτός των επιλογών του προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι. Σύντομα θα αποχωρήσει από το Περιστέρι.

Θυμίζουμε πως εδώ και λίγες μέρες έχει υπογράψει στην Ανόρθωση, ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος επίσης αποχώρησε από τον Ατρόμητο αφού το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι και είχε στα χέρια του εξαιρετική πρόταση από τους Κύπριους.