Ολυμπιακός: Κρίνεται η συμμετοχή των Χολέμπας και Μπρούμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Δύο ερωτηματικά προέκυψαν τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (13/1). Πρόκειται για τους Χολέμπας και Μπρούμα, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί στην προπόνηση της Τρίτης (12/1).

Ολυμπιακός: Κρίνεται η συμμετοχή των Χολέμπας και Μπρούμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Περιμένει τον Χολέμπας

Σε αυτό το παιχνίδι οι δύο ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού θα έχουν αρκετή δουλειά. Χθες έδωσε αρκετές οδηγίες ο Πέδρο Μαρτίνς σε Ραφίνια, Ρέαμπτσιουκ και Χολέμπας. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι Χοσέ τη Δευτέρα (11/1) ήταν εμπύρετος και η συμμετοχή του στον αγώνα της Τούμπας θα κριθεί σήμερα (12/1). Το τεστ κορονοϊού είναι αρνητικό και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον ποδοσφαιριστή γι’ αυτό το θέμα, αλλά έχει επιστρέψει από το Αγρίνιο με ίωση. Επομένως θα φανεί στη σημερινή προπόνηση αν θα καταφέρει να λάβει μέρος και να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς.

Γι’ αυτό ο Ρέαμπτσιουκ έλαβε κανονικά τις οδηγίες για τον τρόπο αναχαίτισης των δύο ακραίων επιθετικών του ΠΑΟΚ. Εκεί θεωρεί ο Πορτογάλος προπονητής ότι κρύβεται το «κλειδί» για να φύγει ο Ολυμπιακός με τη νίκη από την Τούμπα. Και εκείνο που ζητούσε ήταν και από τον Ραφίνια να είναι πολύ προσεκτικός διότι από τη δική του πλευρά συνήθως παίζει ο Τζόλης, ο οποίος έχει ταχύτητα και δημιουργεί προβλήματα.

Ίωση ο Μπρούμα

Μία ίωση φαίνεται ότι ταλαιπωρεί τον Μπρούμα (έχει πονόλαιμο), η οποία εκτός απροόπτου δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή από το ματς της Τούμπας. Θα μπει κανονικά στο τσάρτερ για τη Θεσσαλονίκη, εκτός πια κι αν εμφανιστεί σε τέτοια κατάσταση που δεν θα μπορεί να προπονηθεί. Ο Πορτογάλος εξτρέμ προοριζόταν για βασικός, με βάση τα όσα έδειξε ο Μαρτίνς στο Αγρίνιο, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.