Βόλος: «Παιχνίδι» με Μπουρντίσο

Ο Νίκολας Μπουρντίσο βρίσκεται στον Βόλο, μαζί με τους δικηγόρους που εκπροσωπούν την εταιρεία που ενδιαφέρεται για την Βολιώτικη ΠΑΕ.

Βόλος: «Παιχνίδι» με Μπουρντίσο

Ο Μπουρντίσο είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο στην Αργεντινή αλλά και στην πατρίδα μας, αφού ο Αργεντινός πρώην άσος με θητεία μεταξύ άλλων σε Ίντερ, Ρόμα και Μπόκα δεν αποκλείεται να έχει ενεργό ρόλο στον Βόλο, εάν και εφόσον τελικά η ΠΑΕ αλλάξει χέρια.

Ο Μπουρντίσο, ο οποίος εργάστηκε κι ως τεχνικός διευθυντής στην Μπόκα Τζούνιορς, είχε πρόταση από την Ιντεπεντιέντε, ωστόσο όπως αναφέρουν στην Αργεντινή είπε «όχι» αφού κάτι περιμένει από την Ευρώπη.

Ενδεχομένως αυτό να έχει σχέση με τον Βόλο, αν και στην πατρίδα του έγραψαν πως ο ίδιος θέλει να εργαστεί στην Ιταλία και από εκεί περιμένει πρόταση.

Βέβαια το όνομά του... παίζει για τον Βόλο προκειμένου να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα εάν και εφόσον φυσικά «πέσουν» οι υπογραφές με τους Λάτιν που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ και είχε αποκαλύψει ο Αχιλλέας Μπέος πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία.

Το βέβαιο είναι πως τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού δεν αποκλείεται ο ρόλος του Μπουρντίσο ή ακόμη και η παρουσία του στη χώρα μας να έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα αφού ο Αργεντινός βρίσκεται στην πατρίδα μας μαζί με τους ανθρώπους της εταιρείας που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ Βόλος.

Στα αγωνιστικά τώρα, μετά τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Άρη, ΠΑΟΚ, η ομάδα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με τη Λαμία όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

Οι Κολόμπο, Μπαριέντος εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν, ενώ σύντομα θα γυρίσουν και οι τραυματίες τον τελευταίο καιρό Τέκιο, Τσοκάνης. Δυο παίκτες σημαντικοί αφού είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας.