Poll: Ανσαριφάρντ, Ελ Αραμπί ή Εμμανουηλίδης; Ψηφίστε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής

Το fosonline.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να αναδείξουν το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ψηφίστε τώρα!

Poll: Ανσαριφάρντ, Ελ Αραμπί ή Εμμανουηλίδης; Ψηφίστε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής

Με εκπληκτικά γκολ ξεκίνησε ο β' γύρος του πρωταθλήματος της Super League. Όπως στην 14η αγωνιστική, έτσι και στην 15η είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πανέμορφα γκολ.

Tην 16η αγωνιστική επιτεύχθηκαν γκολ με το... σταγονόμετρο, αλλά υπήρξαν τρία άξια αναφοράς.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, στο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Λαμία, με εντυπωσιακό γύρισμα και περιορισμένη ορατότητα, πέρασε τη μπάλα από το "μάτι της βελόνας", πετυχαίνοντας το γκολ της αναμέτρησης.

Ο Ελ Αραμπί έχει βάλει και ευκολότερα γκολ στην καριέρα του από το νικητήριο που σημείωσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, το γεγονός ότι το συγκεκριμένο γκολ βρίσκεται υποψήφιο για γκολ της αγωνιστική οφείλεται εξ ολοκλήρου στην απίθανη ασίστ του Ματιέ Βαλμπουενά.

Για τον ίδιο λόγο είναι υποψήφιο και το γκολ του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στο Παναθηναϊκός - Λάρισα 2-0. Ο Καμπετσής κατέβασε άψογα τη μπάλα και με μια ασίστ πάρε βάλε έκανε σκόρερ τον 20χρονο συμπαίκτη του.

Ανσαριφάρντ, Ελ Αραμπί ή Εμμανουηλίδης;

Ψηφίστε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής