Κιάκος: «Είδα το ανιψάκι μου να χαμογελάει ξανά»

Ο Γιάννης Κιάκος που πέτυχε το γκολ του Βόλου κατά του ΠΑΟΚ μίλησε για τον δεκάχρονο ανιψιό του που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Κιάκος: «Είδα το ανιψάκι μου να χαμογελάει ξανά»

Ο Γιάννης Κιάκος άνοιξε το σκορ στην Τούμπα στο παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Μαγνησίας τόνισε ότι το γκολ που σημείωσε το αφιέρωσε στο μικρό του ανιψάκι που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ο μέσος του Βόλου μίλησε στο «Metropolis 95.5 FM» και αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον μικρό του ανιψιό.

Αναλυτικά ο Γιάννης Κιάκος μίλησε:

Για την αφιέρωση στο γκολ: «Το χάρηκα πολύ. Το αφιέρωσα και στο ανιψάκι μου. Είναι 10 ετών. Διαγνώσθηκε με λευχαιμία πριν τέσσερα χρόνια. Έκανε θεραπείες και προέκυψε μια υποτροπή. Είναι μαχητής, το παλεύει. Τον στηρίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Μου έστειλε μήνυμα αμέσως και χάρηκε πολύ. Τον είδα να χαμογελά στην κάμερα και ήταν ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Η καλύτερη ανταμοιβή. Μου είπε ευχαριστώ και ότι είμαι ο καλύτερος θείος. Τώρα θα του στείλω μια φανέλα και όταν περάσει η κατάσταση αυτή τον περιμένω στο Βόλο»

Για το γκολ που πέτυχε: «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να το στείλω στην άλλη γωνία. Η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυναμικά, είχαμε ευκαιρίες και πάθος».

Για ποιον παίκτη ξεχώρισε: «Ο Ουάρντα είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Αυτός που μου άρεσε πολύ είναι ο Ελ Καντουρί. Ένας παίκτης που τον παρακολουθώ. Μου αρέσει το στυλ του και η σιγουριά με την μπάλα».

Για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα δυσκολευτούν και οι δύο. Θα κερδίσει αυτός που θα το θέλει περισσότερο».