ΟΦΗ: Μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Γιαννούλης, Σόουζα και Ντε Γκουζμάν

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο. Τι ανέφερε το ιατρικό δελτίο της κρητικής ομάδας.

ΟΦΗ: Μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Γιαννούλης, Σόουζα και Ντε Γκουζμάν

Με την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/1) στο Παγκρήτιο στάδιο, άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο την ερχόμενη Κυριακή (17/1, 17:15) για τη 17η αγωνιστική της Super League 1.

Όσοι αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο (10/1) ματς με τον Ατρόμητο (0-0) στο Περιστέρι έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους, μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μία ακόμα ημέρα οι Κώστας Γιαννούλης, Φελίπε Σόουζα και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία.

Πέραν αυτών, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης. Από την πλευρά τους οι Αντίλ Ναμπί και Βαγέμπα Σακόρ συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ, τέλος, ο Ρικάρντο Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Τρίτη (12/1) οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (13/1) στις 3:00 το μεσημέρι.