Χουτετσιώτης: «Μεγάλο κέρδος ο βαθμός»

Στην καλή λειτουργία της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο πορτιέρε των «κυανόλευκων», Λευτέρης Χουτετσιώτης. Μάλιστα, χαρακτήρισε «μεγάλο κέρδος» τον βαθμό της ισοπαλίας

Χουτετσιώτης: «Μεγάλο κέρδος ο βαθμός»

ΑΣ Γιάννινα και Άρης...κόλλησαν στο 0-0 στους Ζωσιμάδες σε έναν αγώνα που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Λευτέρης Χουτεσιώτης, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στο «μηδέν» της άμυνας αλλά και στον βαθμό που είναι μεγάλο κέρδος:

«Αν υπολογίσουμε τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι το γεγονός ότι φεύγουμε κρατώντας το μηδέν και παίρνοντας έναν βαθμό είναι μεγάλο κέρδος για εμάς. Γιατί παίζαμε με μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα».

Για την βελτίωση της άμυνας: «Στα πρώτα παιχνίδια, δείχναμε να είμαστε αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι όμως δεχόμασταν εύκολα γκολ. Έπρεπε να βρούμε το αντίδοτο στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει να έχει βρεθεί λύση σε αυτό. Στο κομμάτι του σκοραρίσματος θεωρώ ότι είναι τυχαίο γεγονός και οι επιθετικοί μας είναι ικανότατοι και θα βρεθεί άμεσα λύση».