Σάσα: «Ντροπή να παίζουμε έτσι»

Στον κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο μέσος του Άρη, Λούκας Σάσα μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Σάσα: «Ντροπή να παίζουμε έτσι»

Στο... μηδέν κόλλησαν στους «Ζωσιμάδες» ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης σε αναμέτρηση για την 16η στροφή της Super League. Πλέον οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο μέσος των «κίτρινων», Λούκας Σάσα στάθηκε στο κακό τερέν τονίζοντας πως: «Είναι δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι που παίζουμε σε τέτοιο γήπεδο. Ο καιρός είναι εναντίον μας, είναι ντροπή να παίζουμε έτσι και να επιτρέπεται να γίνονται αγώνες σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό, εμείς πληρώνουμε το τίμημα και χάνουμε βαθμούς».

Για το ακυρωθέν γκολ και το χέρι που ζητάει ο Άρης για πέναλτι: «Στο ποδόσφαιρο έχουμε το VAR, πρέπει να το εμπιστευτούμε. Όταν το βλέπουν τι μπορούμε να πούμε; Πρέπει να πιστεύουμε αυτούς που το ελέγχουν. Κατά την άποψή μου ήταν χέρι και πέναλτι, αλλά τι να κάνουμε εμείς;».

Για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν για την ομάδα του: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως ξέρουμε σε κανονικό γήπεδο και σε καλές καιρικές συνθήκες. Να παίξουμε δυνατά και σκληρά, με συνοχή, να είμαστε συμπαγείς και με ομοιογένεια για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».