Ο Λοβέρα και οι άλλοι της λίστας της Άντερλεχτ

Ο Μάξι Λοβέρα παραμένει η βασική επιλογή της Άντερλεχτ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, αλλά υπάρχουν ακόμα πέντε υποψήφιοι.

Ο Λοβέρα και οι άλλοι της λίστας της Άντερλεχτ

Ο Μάξι Λοβέρα βρίσκεται στο… στόχαστρο της Άντερλεχτ και μάλιστα να είναι αρκετά προχωρημένες οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Και οι Βέλγοι παραδέχονται ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και το θέμα είναι σε καλό δρόμο. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς και ο δανεισμός του μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Οι διαπραγματεύσεις με την Άντερλεχτ περισσότερο δείχνουν να… κολλάνε στο ποσό που θα μπει στην οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός έχει ξοδέψει κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή και φυσικά θέλει να έχει τη μικρότερη χασούρα σε περίπτωση που η Άντερλεχτ αποφασίσει να αγοράσει τον Αργεντινό.

Η ομάδα των Βρυξελλών, ωστόσο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Λοβέρα είναι υποχρεωμένη να κοιτάζει κι άλλες λύσεις, αφού βρίσκεται σε αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Περσί Ταού. Ο Εμιλιάνο Μαρκόντες της Μπρέντφορντ είναι στη λίστα της Άντερλεχτ αν δεν προχωρήσει το θέμα του Λοβέρα.

Ο Φλορίν Τανασέ της Στεάουα Βουκουρεστίου είναι μία ακόμα επιλογή με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο Μοχάμεντ Τααμπούνι της Άλκμααρ επίσης είναι ένας από τους υποψηφίους, αλλά θεωρείται στοίχημα, διότι πρόκειται για παίκτη 18 ετών. Μία ακόμα λύση είναι ο Νέεσκενς Κεμπάνο της Φούλαμ, ο οποίος έχει παίξει στο Βέλγιο για Σερλερουά και Γενκ, ενώ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Αγγλία. Και η πέμπτη λύση που έχει η Άντερλεχτ εκτός από τον Λοβέρα είναι ο Καμάλ Σόουα που αγωνίζεται στη βελγική Λεβέν.