Μανουέλ Ντα Κόστα: Πέντε μήνες άνεργος, ψάχνει για ένα συμβόλαιο στην Ευρώπη

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα δεν έχει ομάδα από τον Αύγουστο και ελπίζει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να βρει ένα κλαμπ στην Ευρώπη.

Μανουέλ Ντα Κόστα: Πέντε μήνες άνεργος, ψάχνει για ένα συμβόλαιο στην Ευρώπη

Δύσκολη περίοδο διανύει το τελευταίο πεντάμηνο ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο 34χρονος Μαροκινός στόπερ, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό (2015-17), είναι χωρίς ομάδα από τον Αύγουστο και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Προτάσεις έχει αρκετές στα χέρια του, αλλά έως τώρα καμία δεν τον ικανοποιεί σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, δεν γίνεται να μείνει ανενεργός έως το καλοκαίρι. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του ως προς τις απαιτήσεις του για να καταφέρει να παίξει ποδόσφαιρο έως το καλοκαίρι και μετά... βλέπουμε.

Ο Ντα Κόστα μετά τον Ολυμπιακό έπαιξε ποδόσφαιρο στην Μπασάκσεχιρ, στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας και στην Τράμπζονσπορ, από την οποία έμεινε ελεύθερος στις 4 Αυγούστου.

Ο ίδιος θα προτιμούσε να βρει ένα συμβόλαιο σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά μέχρι στιγμής οι περισσότερες προτάσεις που έχει είναι είτε από τη Μέση Ανατολή, είτε από το Μαρόκο.

Θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να βρει ομάδα έστω στην Τουρκία, αν και εκεί πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς ο Ντα Κόστα μετά το τελευταίο του πέρασμα από την Τράμπζονσπορ, δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πλέον, στα 34 του είναι άνεργος, τον Μάιο κλείνει τα 35 και όσο να ‘ναι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για να βρει ομάδα. Αναγκαστικά θα πρέπει να δει και τις λύσεις εκτός Ευρώπης.