Ολυμπιακός: Επιστροφή Μπρούνο και ενδιαφέρον από Ομόνοια, Απόλλωνα

Ο Φελίπε Μπρούνο είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά πρόβλημα με τον κορονοϊό και ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί κρούση από δύο κλαμπ της Κύπρου για να τον αποκτήσουν δανεικό.

Ολυμπιακός: Επιστροφή Μπρούνο και ενδιαφέρον από Ομόνοια, Απόλλωνα

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Αχμέντ Χασάν αγωνίστηκε έστω και για ελάχιστα λεπτά αφήνοντας έτσι πίσω του το πρόβλημα με τον κορονοϊό που τον ταλαιπώρησε. Πλέον είναι και η σειρά του Μπρούνο να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Ο Βραζιλιάνος επίσης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και είχε παρουσιάσει επιπλοκές μένοντας εκτός δράσης γι' αρκετά μεγάλο διάστημα.

Ο 26χρονος άσος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τον κορονοϊό και είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει και έντονη φημολογία για το μέλλον του. Σύμφωνα με αυτήν ο Μπρούνο δύσκολα θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ από την Κύπρο αναφέρουν ότι η Ομόνοια έχει χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή του δανεισμού. Οι "πράσινοι" είχαν επιχειρήσει και στην περασμένη μεταγραφική περίοδο να αποκτήσουν τον Μπρούνο από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα είχαν καταφέρει. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Κύπρο έχουν κάνει νέα κρούση στους Πειραιώτες για τον πάρουν δανεικό έως το τέλος της σεζόν.

Εκτός από την Ομόνοια, ωστόσο, υπάρχει κι άλλη ομάδα από την Κύπρο που έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του 26χρονο άσου. Ο λόγος για τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε επαφή για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή του δανεισμού έως το τέλος της σεζόν. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά αυτή τη στιγμή το δεδομένο είναι η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στη δράση και το ενδιαφέρον δύο κυπριακών συλλόγων.