Ολυμπιακός: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Μολδαβία ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2020 στη Μολδαβία και θα παραλάβει το βραβείο του σε τελετή στο Κισινάου.

Ολυμπιακός: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Μολδαβία ο Ρέαμπτσιουκ

Η χρονιά του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν το 2020, ο οποίος έκανε το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Μολδαβός ποδοσφαιριστής έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Πάσος Φερέιρα, αλλά και με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Όλα αυτά τα εξαργύρωσε πριν μερικές ημέρες όταν υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025 με τον Ολυμπιακό.

Τα κατορθώματα του δεν πέρασαν απαρατήρητα στην πατρίδα του και από εκεί έρχεται μία ακόμα σπουδαία διάκριση για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο Όλεγκ αναδείχτηκε από τους συμπατριώτες του ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη χρονιά που μας αποχαιρέτισε πριν μερικές ημέρες. Πρόκειται για μία είδηση που ακόμη δεν είναι επίσημη, αλλά είναι επιβεβαιωμένη.

Συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμό «JURNAL TV» μετέδωσε ότι ο 22χρονος μπακ που πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό είναι ο σημαντικότερος παίκτης της Μολδαβίας για το 2020. Επίσημα τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και ο ποδοσφαιριστής θα παραλάβει το βραβείο του σε ειδική τελετή που θα γίνει στο Κισινάου.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική στιγμή για τον Όλεγκ, ο οποίος στα 22 του χρόνια έκανε και μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του. Ο Ρέαμπτσιουκ χαρακτηρίζεται από τους συμπατριώτες του ως ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψη για τη Μολδαβία. Άφησε πίσω του τον Αλεξάντρου Επουρεάνου που αγωνίζεται στη Μπασακσεχίρ και τον Αρτούρ Ιονίτ της Μπενεβέντο.