Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαψεύδει δημοσιεύματα και φήμες

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της διαψεύδει φήμες και δημοσιεύματα, χωρίς όμως να τα κατονομάζει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαψεύδει δημοσιεύματα και φήμες

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, διαψεύδει φήμες και δημοσιεύματα – χωρίς να τα κατονομάζει – και σημειώνει τα εξής, μέσα από την επίσημη τοποθέτησή της:

«Πάλι τα ίδια! Ενοχλεί η ύπαρξη του ΠΑΣ στην Superleague1 και χαλάει τα σχέδια ορισμένων και αρχίζουν τα γνωστά δημοσιεύματα και τα παιχνίδια εντυπώσεων για να εξυπηρετήσουν δικές τους σκοπιμότητες! Φεύγει ο ένας αρχηγός, χρωστάει ο Πρόεδρος, άλλος έρχεται, άλλος φεύγει , μας αγοράζουν και μας πουλάνε.

Στους ψιθυριστές δεν απαντάμε. Στον κόσμο μας και στους ποδοσφαιριστές μας μιλάμε. Εμείς δεν φοβόμαστε, δεν υπεκφεύγουμε, δεν λιποψυχάμε. Κι ας δούμε αν μπορούν να παίξουν στη λάσπη που οι ίδιοι ρίχνουν. Το παιχνίδι θα το παίξουμε στους Ζωσιμάδες και όπου αλλού χρειαστεί, αλλά πάντα μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου, βρέξει – χιονίσει.

Και όσον αφορά αυτούς που “μετράνε” τα δήθεν χρέη μας και μας μεταβιβάζουν τις μετοχές, το μόνο που δηλώνουμε είναι ότι εκτός του ότι θα μιλήσουν με τη δικηγόρο μας, θα πρέπει να κοιτούν τα δικά τους προβλήματα και να ασχολούνται με το πόσα και που χρωστάνε οι ίδιοι».