Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Με αρκετές απουσίες για ακόμη μία αγωνιστική η Λαμία που υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι παίκτες που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου.

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Η προετοιμασία για την ομάδα της Λαμίας ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Το ευχάριστο της ημέρας για τη Λαμία είναι πως τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας ήταν αρνητικά και έτσι ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Ταϊρόν, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Επιστρέφουν οι Θεοδωρόπουλος, Μπουλούλης σε σχέση με τον αγώνα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ ενώ έμεινε εκτός ο Άνχελ Μαρτίνεθ, ο οποίος έχει μόλις δύο προπονήσεις. Ο Ισπανός ακραίος μπακ ανακοινώθηκε το Σάββατο από την ομάδα της Λαμίας και προπονήθηκε την ίδια μέρα.

Την Κυριακή έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση αλλά θα είναι στην αποστολή την Πέμπτη στον αγώνα με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Εκτός σε έναν ακόμη αγώνα για την ομάδα της Λαμίας οι Βύντρα, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Χατζηστραβός, Τσούκαλος και Σταμούλης.