Ο Μάνος πιάνει δουλειά και ονειρεύεται

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν ανάμεσα στους παίκτες του δεύτερου γκρουπ που πέρασαν εργομετρικά στο Ρέντη.

Ο Μάνος πιάνει δουλειά και ονειρεύεται

Ο 24χρονος φορ ο οποίος βομβάρδισε με γκολ όλες τις ομάδες της Football League φτάνοντας στο τέλος στα 27 συνολικά θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, ελπίζοντας να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της περιόδου 2018-19.

Γεννημένος στις 16 Σεπτεμβρίου του 1994 στα Τρίκαλα Ημαθίας ο Μάνος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αστέρα Αλεξάνδρης. Στα 15 του χρόνια αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, με την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας και στα 16 του χρόνια έγινε επαγγελματίας στη Βέροια.

Με τη Βέροια αγωνίστηκε σε Β' Εθνική και Σούπερ Λίγκ. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη για να επιστρέψει την Βέροια όταν η κρητική ομάδα υποβιβάστηκε στην Γ΄ Εθνική. Πρόλαβε όμως να αφήσει το στίγμα του στην Κρήτη. To είδε ο ΟΦΗ και τον απέκτησε με μεταγραφή.

Την πρώτη χρονιά δεν έχει ευκαιρίες να δείξει το ταλέντο του. Τη δεύτερη όμως βγάζει μάτια και τα γκολ αρχίζουν να πέφτουν βροχή. Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τον παρακολουθούν. Εκείνος όμως θέλει Ολυμπιακό. Κι ο Ολυμπιακός δεν θα του χαλάσει το χατίρι. Τον κλείνει πριν ακόμη τελειώσει η σεζόν.

Στόχος του Μάνου είναι να μοιάσει στο ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα που είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Και αν μπορέσει κάποτε να παίξει δίπλα του στην εθνική Ελλάδας.