Ατρόμητος - ΟΦΗ 0-0: Στάθηκε όρθιος και με δέκα παίκτες στο Περιστέρι (highlights)

Ο ΟΦΗ αν και από το 52’ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μεγιάδο, πήρε τον βαθμό (0-0) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ατρόμητος - ΟΦΗ 0-0: Στάθηκε όρθιος και με δέκα παίκτες στο Περιστέρι (highlights)

Ο Ατρόμητος λίγες μέρες μετά το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ (3-2), δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΟΦΗ στο Περιστέρι (0-0), αν και οι Κρητικοί έπαιζαν από το 52’ με δέκα παίκτες.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι μετά την αποβολή του Μεγιάδο δεν έκανε μια φάση της προκοπής ενώ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε αρκετές καλές στιγμές για να σκοράρει.

Ο ΟΦΗ που στην κόντρα είχε στο πρώτο μέρος δυο εξαιρετικές φάσεις με Ουές, Διαμάντη (δοκάρι), αλλά παρουσιάστηκε παθητικός στο πρώτο μέρος, μπήκε καλά στην επανάληψη μετά τις αλλαγές του Σίμου.

Η αποβολή του Μεγιάδο...χάλασε τα σχέδια των Κρητικών που θα μπορούσαν βέβαια σε νεκρό χρόνο να πάρουν και το τρίποντο με τον Νέιρα!

Η ουσία είναι πως ο Ατρόμητος, στο διάστημα που έπαιξε με παίκτη παραπάνω, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σωστά, να παίξει με μυαλό και να φτάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία και έτσι πέταξε στα...σκουπίδια τη νίκη επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Περιστερίου

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

Σκόρερ:

Κίτρινες: Λυμπεράκης, Νάτσος, Τομάσεβιτς, Σαρντινέρο

Κόκκινη: Μεγιάδο (52’)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μανδάς – Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο – Νταβιώτης (63’ Κιβρακίδης), Νάτσος (78' Κωτσόπουλος), Χαρίσης (78' Σάλομον), Μουνίθ, Τομάσεβιτς (77' Μάτιτς) – Αγκάκιεφ (63’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν – Βαφέας, Διαμάντης, Σελίμοβιτς (46’ Βούρος) – Ουές, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπαλογιάννης (46’ Στάικος), Λυμπεράκης (71’ Κοροβέσης) – Στάρτζεον (84' Τσιλιανίδης) – Γρίβας (70’ Σαρντινέρο)