Μία μέρα υποχρεωτικού ρεπό στον Ολυμπιακό ενόψει της «μάχης» στην Τούμπα

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τα δύο διαδοχικά οδικά ταξίδια σε Τρίπολη και Αγρίνιο, έδωσε ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού την Κυριακή (10/1) για να φορτίσουν μπαταρίες ενόψει Τούμπας (13/1, 19.30).

Μία μέρα υποχρεωτικού ρεπό στον Ολυμπιακό ενόψει της «μάχης» στην Τούμπα

Ήταν μία απολύτως φυσιολογική αντίδραση από πλευράς Μαρτίνς το κυριακάτικο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Οι Πειραιώτες ταλαιπωρήθηκαν αρκετά τις τελευταίες μέρες. Ένα οδικό ταξίδι «πήγαινε-έλα» στην Τρίπολη την Τρίτη (5/1) και την Τετάρτη (6/1) και ένα πιο μεγάλο οδικό ταξίδι στο Αγρίνιο την Παρασκευή (8/1) και το Σάββατο (9/1).

Κι όχι μόνο αυτό... Ακολουθεί κι άλλο ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, αλλά αυτή τη φορά αεροπορικώς για το ματς της Τετάρτης (13/1, 19.30) στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι και το καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να είναι τόσες ώρες μέσα σε ένα πούλμαν και μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών να κάνει δύο τέτοιου είδους ταξίδια. Προσθέστε επίσης, και την ένταση που υπήρχε και στα δύο ματς με Αστέρα και με Παναιτωλικό (ειδικά αυτό), ενώ βάλτε στην εξίσωση και το απαιτητικό παιχνίδι στην Τούμπα.

Όλα αυτά λοιπόν δεν γινόταν να μην τα λάβει υπόψη ο Πέδρο Μαρτίνς. Άλλωστε, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, περισσότερο συντήρηση γίνεται πλέον στον Ρέντη παρά κανονική προπόνηση. Οπότε, το κυριακάτικο ρεπό ήταν το καλύτερο «δώρο» από πλευράς Πορτογάλου τεχνικού στους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να φορτίσουν τις μπαταρίες τους για την αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη.

Από την Δευτέρα (11/1) ξαναπιάνουν δουλειά οι «ερυθρόλευκοι», με τον Πέδρο Μαρτίνς πάντως να έχει αφήσει να εννοηθεί με τις επιλογές του στο Αγρίνιο, ότι σκοπεύει να ξεκινήσει τους Φορτούνη και Μπρούμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν εξηγείται διαφορετικά η απόφασή του να τους αντικαταστήσει στο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό, μολονότι στάθηκαν πολύ καλά και με τον Φορτούνη μάλιστα να έχει πετύχει και το μοναδικό τέρμα έως εκείνο το σημείο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας