Super League: Με Βόλο ο ΠΑΟΚ, με ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός

Το ΠΑΟΚ - Βόλος (15:00) και Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (19:30) ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ημέρας (10/1) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Super League: Με Βόλο ο ΠΑΟΚ, με ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται η δράση 16η αγωνιστική της Super League την Κυριακή 10 Ιανουαρίου (10/1).

Το πρόγραμμα της ημέρας (10/1) ανοίγει στις 15:00 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Βόλο και να ψάχνει αντίδραση μετά το «κάζο» από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (3-2). Χωρίς τους τιμωρημένους Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, τον τραυματία Μιχάι, αλλά και τους Τσόλακ, Ρέι, Μπίσεσβαρ, Ταλιχμανίδη, Βρακά, Τσιγγάρα, Κούτσια και Ζαμπά οι Θεσσαλονικείς. Ο Άνχελ Λόπεθ, από την άλλη, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τσοκάνη, Κρητικού, Τέκιο αλλά και στους τιμωρημένους Μπαριέντος, Κολόμπο, ενώ στη διάθεσή του επιστρέφει ο Νίνης.

Στις 17:15 στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αποτελεί ο τραυματίας Ιωαννίδης, αφού επέστρεψαν στη οι Τσαμπούρης και Φατιόν, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο νεοαποκτηθείς Κάλισιρ. Οι Αρκάδες θα παραταχθούν χωρίς τοςυ τραυματίες Παπαδόπουλο, Γκόμεζ, Ιγκλέσιας και Μπόρχα Φερνάντεθ, ενώ Μπαράλες και Μουνάφο επέστρεψαν στην αποστολή.

Την ίδια ώρα (17:15), στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ. Χωρίς τον τραυματία Γιαννιώτη και τους «κομμένους» Μπουσούλατζιτς, Γιακουμάκη και Ούμπιδες οι Περιστεριώτες. Με πολλές απουσίες οι Κρητικοί, αφού εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Γιάννου, Μαρινάκη, Γιαννούλη, Σόουζα, Ντε Γκούζμαν, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ, ενώ επέστρεψε ο Νέιρα.

Τέλος, στις 19:30 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στην Λεωφόρο την ΑΕΛ. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι θα παραταχθεί χωρίς τους Κουρμπέλη, Σάντσες, Μακέντα, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, τον τιμωρημένο Ζαγαρίτη αλλά και τον Μαυρομμάτη. Οι «βυσσινί» θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο Πλατέλλα και τους Σουλούκο, Γιουνές, αλλά με τον Κολομπίνο, Τσόσιτς, αλλά και Ντουρμισάι.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 9/1
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-2

Κυριακή 10/1
15:00 ΠΑΟΚ - Βόλος
17:15 Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης
17:15 Ατρόμητος - ΟΦΗ
19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

Δευτέρα 11/1
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
19:30 Λαμία - ΑΕΚ