Από ένα ημίχρονο αρκεί σε Βαλμπουενά, Φορτούνη

Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με Βαλμπουενά και Φορτούνη στα ματς του 2021 για τον Ολυμπιακό. Η τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο "μαέστροι".

Από ένα ημίχρονο αρκεί σε Βαλμπουενά, Φορτούνη

Την Τετάρτη πήγε στην Τρίπολη, το Σάββατο στο Αγρίνιο και την Τετάρτη παίζει στην Τούμπα. Αυτό το σερί συνεχίζεται και θα φτάσει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Το πρόγραμμα είναι εξαντλητικό και για να μπορέσει να ανταπεξέλθει μία ομάδα θα πρέπει να έχει ένα μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ.

Στην αφετηρία αυτής της δύσκολης διαδρομής ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι διαθέσιμοι. Όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να το κάνουν μάλιστα και στην πράξη. Ο Πορτογάλος προπονητής σε σχέση με τον αγώνα της Τρίπολης έκανε πέντε αλλαγές, ενώ στην Αρκαδία σε σχέση με την ΑΕΚ είχε κάνει τρεις. Έτσι θα προσπαθήσει να το πάει και παράλληλα να κάνει και διαχείριση μέσα στα παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος, ωστόσο έχει κάθε λόγο να αισθάνεται άνετα και να χαμογελάει όταν βλέπει τους δύο "μαέστρους" του να είναι τόσο παραγωγικοί ανεξάρτητα από το αν ξεκινούν βασικοί ή μπαίνουν αλλαγή. Και είναι αλήθεια ότι αυτό που συμβαίνει με Φορτούνη και Βαλμπουενά είναι εντυπωσιακό.

Με την ΑΕΚ ο Γάλλος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και στο φινάλε σκόραρε με πέναλτι. Στην Τρίπολη, ο ξεκίνησε βασικός και έδωσε δύο ασίστ για να γίνει το σκορ 2-0. Στην επανάληψη μπήκε ο Φορτούνης που έβαλε ένα γκολ και ήταν μέσα στο δεύτερο. Στο Αγρίνιο έπαιξε βασικός ο Φορτούνης και είχε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη πέρασε ο Βαλμπουενά και έβγαλε τη μαγική ασίστ στον Ελ Αραμπί για να πάρει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι.

Η επιρροή που έχουν στην ομάδα του Πειραιά είναι τρομερή και αυτό που συμβαίνει μέσα στο 2021 είναι εντυπωσιακό. Από ένα ημίχρονο τους χρησιμοποιεί ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτοί του αποδεικνύουν ότι είναι αρκετό. Και έτσι όπως το πηγαίνουν δεν έχει και λόγο ο Πορτογάλος να πονοκεφαλιάζει να τους βάλει μαζί. Πλέον η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της τον αγώνα της Τούμπας και εκεί πάρει χωρίς άγχος και πίεση κι έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση όλα της τα όπλα.