Αστέρας Τρίπολης: Η αποστολή για τη Ριζούπολη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης. Οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς.

Αστέρας Τρίπολης: Η αποστολή για τη Ριζούπολη

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους και εν συνεχεία ο τεχνικός της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα στη Ριζούπολη.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μετράει δύο επιστροφές σημαντικές. Του σέντερ φορ Μπαράλες και του μέσου Μουνάφο.

Αστέρας Τρίπολης: «Καθαροί» ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης οι Αρκάδες!

Απουσιάζει φυσικά ο τραυματίας Παπαδόπουλος αλλά και οι Ιγκλέσιας, Γκόμες που δεν έχουν παίξει στα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Ο Ράσταβατς άφησε επίσης εκτός αποστολής και τον Μπόρχα Φερνάντεθ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και για αυτό τον λόγο έμεινε στη βάση του.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τη Ριζούπολη για τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης: Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Πέπε Καστάνο, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καπίγια, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.