Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Ταχάρ: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω» (vid)

Ο σκόρερ του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Αϊμέν Ταχάρ τόνισε μετά το ματς ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από αυτό το ματς.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Ταχάρ: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω» (vid)

Ένα από τα πιο όμορφα γκολ του πρωταθλήματος πέτυχε ο Αϊμέν Ταχάρ στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακού. Στο 48' με ένα βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντίνου Τζολάκη και έκανε το 1-1 για τους Αγρινιώτες. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο σκόρερ του Παναιτωλικού τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά ο Αϊμέν Ταχάρ μίλησε:

Για το αν άξιζε τον βαθμό ο Παναιτωλικός: Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι από το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίσαμε και πήραμε αυτοπεποίθηση και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς.

Για το πρώτο ημίχρονο: Μπήκαμε πολύ αργά στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς, αλλά επιστρέψαμε πολύ δυνατά και ισοφαρίσαμε.

Για το γκολ του: Ήταν ένα πολύ ωραίο, πήρα μία πολύ ωραία πάσα και έκανε ένα πολύ ωραίο τελείωμα που πέτυχε.

Για τον Δέλλα: Μας είπε να είμαστε ήρεμοι, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να πάμε για τη νίκη, ούτε καν για την ισοπαλία. Η αλήθεια είναι ότι βελτιωνόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι.