Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Στον πάγκο ο Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Αχμέντ Χασάν για την τελική 20άδα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Στον πάγκο ο Χασάν

Αλλαγές έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το ποιοι βρίσκονται της ομάδας του Πειραιά. Η σημαντική είδηση που προκύπτει είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να έχει στον πάγκο τον Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός όχι απλά ταξίδεψε στην αποστολή, αλλά είναι και στην τελική 20άδα που επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής. Ίσως δηλαδή να γίνει και η έκπληξη και να παίξει έστω και για λίγα λεπτά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το αρχικό πλάνο των Πειραιωτών ήταν να παίξει ο Χασάν στο ματς της άλλης εβδομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Αιγύπτιος έχει αφήσει πίσω του τον κορονοϊό και πολύ περισσότερο τις επιπλοκές που προκάλεσε αυτός στην υγεία του και είναι έτοιμος να μπει ξανά στην ομάδα του Πειραιά.

Εκτός της τελικής αποστολής έμεινε ο Χιλάλ Σουντανί, αφού ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στον πάγκο. Επίσης εκτός έμεινε και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θα πάρει ανάσες σε αυτό το παιχνίδι και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα παίξει βασικός για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι υπόλοιποι που βρίσκονται στον πάγκο είναι οι Κρίστινσον, Τιάγκο Σίλβα, Πέπε, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Παπαδόπουλος και Ραντζέλοβιτς.