Ο Μπρούμα για το γκολ στην Τρίπολη: «Το δουλεύουμε στην προπόνηση» (vid)

Ο Μπρούμα μίλησε για το γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ ο Ρούμπεν Σεμέδο έγινε… δημοσιογράφος.

Ο Μπρούμα για το γκολ στην Τρίπολη: «Το δουλεύουμε στην προπόνηση» (vid)

Στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Μπρούμα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και στις δηλώσεις που έκανε στη Nova τόνισε ότι τη συγκεκριμένη φάση τη δουλεύουν πολύ στην προπόνηση. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στη συνδρομητική τηλεόραση ο Μπρούμα είδε τον Ρούμπεν Σεμέδο να παίρνει τον ρόλο του δημοσιογράφου και να του υποβάλλει ερώτηση.

Αναλυτικά ο Μπρούμα μίλησε:

Για το ματς στην Τρίπολη: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που η ομάδα συνεχίζει στα παιχνίδια κερδίζοντας του τρεις βαθμούς. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, νιώθω πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει που τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Να είμαστε όλοι καλά και μέσα από τους αγώνες, να συνεχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα.

Νομίζω πως μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ως ομάδα, γενικότερα, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Και νομίζω πως για αυτό πηγαίνουν καλά τα πράγματα για εμάς».

Για το γκολ του και ο πανηγυρισμός με Φορτούνη: «Ο πανηγυρισμός στο γκολ είναι ένα αστείο, το οποίο κάνουμε. Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είμαι πολύ χαρούμενος, που μπήκε αυτό το γκολ. Και ο πανηγυρισμός (με τον Φορτούνη) δεν είναι τίποτα παραπάνω, από ένα αστείο».