Έτοιμοι για Τούμπα οι Σα και Μπουχαλάκης

Καμία ανησυχία δεν εκφράζεται για τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει με τους Σα και Μπουχαλάκη ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έτοιμοι για Τούμπα οι Σα και Μπουχαλάκης

Δεν είναι περίοδος για να παίρνει το οποιοδήποτε ρίσκο ο Πέδρο Μαρτίνς. Η χρονιά είναι μεγάλη, έχει προηγηθεί και ένα αρκετά επίπονο διάστημα με αγώνες σε Ελλάδα και Champions League και κατ’ επέκταση απαιτείται μία διαφορετική πλέον διαχείριση.

Ο αποκλεισμός των Ζοσέ Σα και Ανδρέα Μπουχαλάκη από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν απόρροια ενός τραυματισμού που έχουν και οι δύο, αλλά δεν είναι τόσο ανησυχητικοί, ώστε να προβληματίζεται ο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (13/1). Έτοιμοι θα είναι για το επόμενο παιχνίδι.

Για παράδειγμα, αν ο Μαρτίνς ήθελε οπωσδήποτε τον Μπουχαλάκη σε περίπτωση που δεν υπήρχαν άλλες λύσεις στο Αγρίνιο, να είστε σίγουροι ότι θα τον είχε κανονικά στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Σα, αν και επέστρεψε από την Τρίπολη με μία μελανιά από γονατιά που δέχτηκε.

Δεν έχει νόημα, όμως, ο Μαρτίνς να πάρει ρίσκα, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν επιλογές στα χαφ, αλλά και ο Τζολάκης τον οποίο εμπιστεύεται τυφλά και του έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι ο δεύτερος γκολκίπερ της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Τζολάκης είχε παίξει βασικός και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 1-1 των «Ζωσιμάδων» και του δίνεται τώρα η ευκαιρία να ξαναπαίξει σε ένα αρκετά ύπουλο ματς όπως είναι αυτό του Αγρινίου, καθώς ο Δέλλας δεν σκοπεύει να κάνει ροτέισον. Άλλωστε, τους αναπληρωματικούς του αποφάσισε να τους βάλει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.