Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Η σημασία του γρήγορου γκολ και ο Φορτούνης

Βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι το γρήγορο γκολ που του επιτρέπει να πάρει νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Η σημασία του γρήγορου γκολ και ο Φορτούνης

Ένα πρόβλημα που είχε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήταν η αδυναμία του να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Του πήρε αρκετά ματς για να το ξεπεράσει αυτό και πλέον στα τελευταία του παιχνίδι βρίσκει σχεδόν πάντα τα δίχτυα στα πρώτα 45 λεπτά.

Πολύ σημαντικό θα είναι αυτό και για το αποψινό του παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα κάνει τη ζωή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς πολύ πιο εύκολη. Η προϊστορία των αναμετρήσεων με το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας μας έχει δείξει ότι ο Ολυμπιακός όταν σκοράρει γρήγορα στο Αγρίνιο φεύγει με τους τρεις βαθμούς και μάλιστα το κάνει με μεγάλα σκορ.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2015-2016 ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Φορτούνη στο 7' και τελικά επικράτησε με σκορ 5-2 του Παναιτωλικού. Τη σεζόν 2017-2018 ο Φορτούνης πάλι άνοιξε το σκορ στο 6' και τελικά ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναιτωλικό με 4-1.

Τη σεζόν 2018-2019 ήταν η σειρά του Μασούρα να βάλει ένα γρήγορο γκολ, στο 9', και ο Ολυμπιακός να νικήσει τελικά με 5-0 την ομάδα του Αγρινίου. Στο περσινό 3-0 των "ερυθρόλευκων" ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε ο ποδοσφαιριστής που άνοιξε νωρίς το σκορ και συγκεκριμένα στο 6'. Με γρήγορο γκολ η ομάδα του Πειραιά όχι απλά περνάει νικηφόρα από το Αγρίνιο, αλλά το κάνει και με μεγάλα σκορ.