Μάντζιος: «Η ομάδα έχει τεράστια βελτίωση»

Ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Άρη και την αντίδραση της ομάδας του κόντρα στον Βόλο, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Ιωάννου

Μάντζιος: «Η ομάδα έχει τεράστια βελτίωση»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τον Βόλο, ενώ αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη μεταγραφή του Νικόλα Ιωάννου και την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τα «κλειδιά» της νίκης επί του Βόλου: «Η αντίδραση που βγάλαμε μετά την ήττα στη Λαμία. Το αφήσαμε πίσω. Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο. Ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη. Κάναμε μια εντυπωσιακή νίκη θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο το σκορ. Κρατάμε τη νίκη και τη διάθεση της ομάδας».

Για το αν η ομάδα έβγαλε εγωισμό: «Βγήκε εγωισμός των παικτών. Το παιχνίδι στη Λαμία χάθηκε εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και της ακαταλληλότητας του γηπέδου. Αυτό μας ενόχλησε και δείξαμε πως ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα».

Για την αμυντική συμπεριφορά του Άρη: «Δεν είναι μόνο το παιχνίδι με τον Βόλο. Είναι πολλά παιχνίδια που λειτουργούμε καλά αμυντικά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και συντηρούμε σε υψηλό ποσοστό την καλή αμυντική μας συμπεριφορά».

Για το στατιστικό που θέλει τον Άρη, όποτε σκοράρει πρώτος να κερδίζει: «Είμαστε μια καλή ομάδα. Στόχος είναι να κερδίζουμε. Σκοράρουμε πρώτοι και κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας».

Για την παρουσία του Γκάνεα: «Μας ικανοποίησε, περιμένουμε να προσαρμοστεί καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκε κι αυτός με τον κορονοϊο, έχασε αρκετό χρόνο. Είναι περιουσιακό στοιχείο, είναι παίκτης που πιστεύουμε και υπολογίζουμε και ευχόμαστε να έχει ανάλογη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν και τα καιρικά φαινόμενα ευνοούν, γιατί πολύ πιθανόν να είναι ένα παιχνίδι με πολύ βροχή. Σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε είναι πολλά παιχνίδια και απαιτητικά. Να έχουμε σοβαρότητα θέληση για καλό ποδόσφαιρο και πειθαρχία».

Για το κατά πόσο η ομάδα έχει αποκτήσει την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει: «Η εικόνα και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Η ομάδα έχει τεράστια βελτίωση. Διαθέτει εξαιρετικό υλικό, είμαστε ένα καλό γκρουπ, μια ομάδα που διψάει για διάκριση και νίκες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Από την αρχή μέχρι και τώρα είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να πάρουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

Για τον Ιωάννου και τα κριτήρια επιλογής του: «Είναι μια θέση που θέλαμε να ενισχυθούμε. Είναι ένα παιδί σε καλή ηλικία, ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις με τον επιθετικό: «Για τα μεταγραφικά η ενημέρωση θα γίνει από την διοίκηση και τους υπεύθυνους της ομάδας, όταν υπάρξουν νεότερα».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Κάποια μικροπροβλήματα υπάρχουν θα τα δούμε και αύριο και θα αποφασίσουμε για το ποιοι θα είναι διαθέσιμοι ή όχι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας