Απόλλων Σμύρνης: Ο Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κάλισιρ

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής Αντρέ Κάλισιρ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Απόλλων Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (10/1) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Απόλλων Σμύρνης: Ο Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κάλισιρ

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, Αντρέ Κάλισιρ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Απόλλων Σμύρνης, για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (10/1, 17.15) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα επιδιώξει να πετύχει την δεύτερη νίκη της στη Ριζούπολη, μετά από εκείνη κόντρα στην ΑΕ Λάρισας αλλά και την πρώτη της σε βάρος των Αρκάδων.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ολοκλήρωσε σήμερα (9/1) την προετοιμασία της και μοναδικός απών θα είναι ο Ιωαννίδης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για είκοσι περίπου μέρες.

Αντίθετα στην διάθεση του έμπειρου προπονητή τέθηκαν οι Αντονί Φατιόν και Σάββας Τσαμπούρης, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στους «πράσινους» στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιαννακόπουλος αντί του Κότσαρη, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Κάλισιρ για πρώτη φορά.

Όσον αφορά τα τεστ για κορονοϊό, στα οποία και υποβλήθηκαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή αυτή αποτελείται από τους:

Βερούλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο και Κάλισιρ.