ΠΑΟΚ: «Κράξιμο» των οπαδών στους παίκτες και στήριξη σε Γκαρσία

Αντιπροσωπεία οργανωμένων του ΠΑΟΚ πήγαν σήμερα στην προπόνηση και «τα έψαλε» στους ποδοσφαιριστές και τον τεχνικό διευθυντή Όλαφ Ρέμπε, ενώ ξεκαθάρισε πως στηρίζει τον Γκαρσία.

ΠΑΟΚ: «Κράξιμο» των οπαδών στους παίκτες και στήριξη σε Γκαρσία

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη μετά και τη νέα απώλεια βαθμών στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, η οποία σήμανε και την ελαχιστοποίηση όσων πιθανοτήτων υπήρχαν για να διεκδικήσει η ομάδα το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα μετρά μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες του αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που οδήγησε στη σημαντική οπισθοχώρησή του του από την πρώτη θέση της βαθμολογίας

Στις τάξεις των φιλάθλων του «Δικεφάλου» επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας και μια αντιπροσωπεία οργανωμένων ανέλαβε δράση.

Μια μερίδα περίπου 70-80 οπαδών επισκέφτηκαν το γήπεδο της Τούμπας το πρωί του Σαββάτου (09/01), ενώ η ομάδα πραγματοποιούσε την τελευταία της προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο (10/01, 15:00).

Εκεί οι φίλαθλοι και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στους ποδοσφαιριστές, τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και κατ' ιδίαν. Από την κριτική τους δεν ξέφυγε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Όλαφ Ρέμπε από τον οποίο ζήτησαν εξηγήσεις για το γεγονός ότι ακόμα η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί.

Μάλιστα, υπήρξε επεισόδιο με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον οποίο είχαν αντεγκλήσεις, οι οποίες ωστόσο έληξαν πολύ γρήγορα και χωρίς η κατάσταση να εκτραχυνθεί περισσότερο.

Πάντως, η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη στήριξή της στον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, ζητώντας σε έντονο ύφος και από τους ποδοσφαιριστές να πράξουν το ίδιο.