Ολυμπιακός: Η ώρα του Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αναμένεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό να βρεθεί για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η ώρα του Ρέαμπτσιουκ

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αγωνίστηκε για λίγα λεπτά προς το τέλος του αγώνα κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Μολδαβός μπακ ήρθε άρον-άρον στην Ελλάδα την Πρωτοχρονιά προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα του Πειραιά και να αρχίσει να βοηθάει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να βάλει πολύ γρήγορα στην εξίσωση τον 22χρονο μπακ, αφού τα ματς είναι συνεχόμενο και ο Χοσέ Χολέμπας τραβάει το κουπί όλο αυτόν τον καιρό. Ο Ρέαμπτσιουκ έχει δείξει διάθεση από την πρώτη στιγμή να μπει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο κλίμα και να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια.

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Για πρώτη φορά ο Μολδαβός μπακ θα παίξει από την αρχή για να πάρει ανάσες και ο Χολέμπας, αλλά κι εκείνος να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Είναι πολύ σημαντικό να μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη φιλοσοφία της ομάδας του Πειραιά προκειμένου να δώσει βοήθειες στον Ολυμπιακό.

Τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ τον πιστεύει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και θεωρεί ότι πράγματι είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ομάδα του. Γι' αυτό άλλωστε και τον ενσωματώνει γρήγορα. Μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιριστής κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από τις προπονήσεις του στον Ρέντη. Εκείνο που θέλει και ο ίδιος να βρει ρυθμό στον Ολυμπιακό. Πάντως από άποψη φυσικής κατάστασης ο Μολδαβός είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας