Μασούρας: Πολυτιμότερος της Super League για τον Σεπτέμβριο (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Super League για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Μασούρας: Πολυτιμότερος της Super League για τον Σεπτέμβριο (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας κάνει μέχρι στιγμής μία πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό έχοντας σημειώσει έξι γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι από τα βασικά εργαλεία του Πέδρο Μαρτίνς και έχει δώσει αρκετές λύσεις στην ομάδα του.

Την Παρασκευή (8/1) ο Μασούρας παρέλαβε από τον βοηθό του Πέδρο Μαρτίνς, τον Ρούι Πέδρο, το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της Super League για τον μήνα Σεπτέμβριο. Ο Μασούρας στα δύο παιχνίδια που έγιναν τον Σεπτέμβριο ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης". Σε εκείνο το 3-0 που είχαν επικρατήσει οι Πειραιώτες ο 27χρονος διεθνής είχε σημειώσει δύο γκολ παίζοντας για 45 λεπτά.

Πάντως πέρα από τον Σεπτέμβριο πολύ καλός μήνας για τον Μασούρα είναι και ο Δεκέμβριος κατά τη διάρκεια του οποίου έχει πετύχει τρία γκολ κόντρα σε Βόλο, Λαμία και ΑΕΛ.

Ο Έλληνας άσος, αφού παρέλαβε το βραβείο του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη βράβευση. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και την αγωνιστικότητα για να πάρω κι άλλα βραβεία και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μασούρας.