ΠΑΕ ΑΕΛ: «Αντί να πας φυλακή, βρέθηκες με δικό σου γήπεδο»

Επίθεση στον πρώην ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ομάδας, Κώστα Πηλαδάκη, εξαπέλυσε η Λάρισα. 

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Αντί να πας φυλακή, βρέθηκες με δικό σου γήπεδο»

Δριμύτατη, νέα επίθεση εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΑΕΛ στον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Κώστα Πηλαδάκη. Αφορμή για αυτή την κίνηση στάθηκαν οι αξιώσεις του επιχειρηματία για το γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Διαβάσαμε με πολύ προσοχή την απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη στην σημερινή ανακοίνωση μας και με χαρά μας διαπιστώνουμε ότι μετά τα τόσα δικαστήρια στα οποία έχει δικαστεί - καταδικαστεί - παραστεί σε Ποινικό, Αστικό και Διοικητικό δίκαιο είναι έτοιμος να πάρει το πτυχίο του δικηγόρου.

Συγχαρητήρια Κωστάκη!

Άντε και στον Άρειο Πάγο...

Το μόνο το οποίο ξέχασες να απαντήσεις είναι αν είναι αλήθεια ότι χρωστάς 129 εκατομμύρια ευρώ, δεν απάντησες πόσα έχεις πληρώσει απ' αυτά και το κυριότερο απ' όλα δεν απάντησες αν είναι αλήθεια ότι έχεις εισπράξει μέχρι σήμερα από την αγαπημένη σου ΑΕΛ για μισθώματα 3 ετών 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Πραγματικά Κωστάκη είσαι φαινόμενο.

Διέλυσες την ΑΕΛ με χρέος 19 εκατομμύρια ευρώ κι αντί να πας φυλακή, βρέθηκες με δικό σου γήπεδο, εισπράττεις 500 χιλιάρικα το χρόνο από την ΑΕΛ, 450 χιλιάρικα από τα φωτοβολταικά της στέγης και θέλεις να μας κάνεις έξωση στους οπαδούς της ΑΕΛ γιατί δεν πληρώσαμε και την ασφάλεια του γηπέδου, δεν αντικαταστήσαμε 10 σπασμένα καθίσματα και δεν αφήσαμε να μπουν στις σουίτες κάποιους φίλους σου τζαμπατζήδες.

Να σου κάνουμε και μία ερώτηση ρε Κωστάκη, γιατί είσαι και πολύ ΑΕΛάρας και σε βραβεύει και η Ερασιτεχνική;

Μήπως στεναχωριέσαι επειδή οι οπαδοί της ΑΕΛ πληρώνουν 50€ για να βλέπουν 25 αγώνες, ενώ εσύ τους έβαζες να πληρώνουν 50€ για κάθε αγώνα;

Άντε και εις ανώτερα!»