Παναθηναϊκός: Χτύπησε και αποχώρησε ο Αϊτόρ

Πρόβλημα προέκυψε στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αϊτόρ δέχθηκε χτύπημα, εγκατέλειψε το οικογενειακό διπλό και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΛ

Παναθηναϊκός: Χτύπησε και αποχώρησε ο Αϊτόρ

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο.

Σε μια φάση κατά τη διάρκεια του διπλού που έπαιξαν οι «πράσινοι», ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές, ο Αϊτόρ δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και αποχώρησε από την προπόνηση.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πόναγε αρκετά και μένει να φανεί ποιο θα είναι η εκτίμηση των γιατρών του «τριφυλλιού», αναφορικά με τον τραυματισμό του.

Πάντως για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από την Ολλανδία, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Από τις Ουτρέχτη και Τσβόλε υπήρξαν διερευνητικές συζητήσεις, όμως καμία από τις 2 δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τα «θέλω» του Αϊτόρ και του Παναθηναϊκού, είτε σε περίπτωση δανεισμού, είτε για μεταγραφή.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει η Φίτεσε. Η ολλανδική ομάδα κάνει μία πολύ καλή χρονιά στην Eredivisie, έχοντας 29 βαθμούς σε 14 αγώνες και βρίσκεται στο -5 από τον Άγιαξ. Η Φίτσε θέλει να χτυπήσει το κάτι παραπάνω φέτος και κοιτάει λύσεις έτσι ώστε να βγει πιο ψηλά και διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο της στην Ευρώπη.

Οι Ολλανδοί έχουν λεφτά για μεταγραφές και ήδη έχουν κάνει κρούση στους «πράσινους» για να δουν τις προθέσεις τους για τον Ισπανό. Σε πρώτη φάση είναι ανοιχτή στο να συζητήσει τον 6μηνο δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, με ένα ποσό που να είναι πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ. Οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει αρκετά αλλά το ενδιαφέρον της Φίτεσε είναι έντονο.

Πάντως, ο πονοκέφαλος για τον Λάζλο Μπόλονι είναι μεγάλος, καθώς ήδη έχει πολλές απουσίες ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Θυμίζουμε ότι εκτός είναι οι Μακέντα - Ζαγαρίτης λόγω τιμωρίας αλλά και οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Σάντσες και Σαβιέρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι «πράσινοι» υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να γίνουν γνωστά το βράδυ.