ΠΑΟΚ: Ζητάει εξηγήσεις ο Ιβάν Σαββίδης!

Ακόμη και μέσα στην ημέρα, αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες της ομάδας. Θα ζητήσει εξηγήσεις ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

ΠΑΟΚ: Ζητάει εξηγήσεις ο Ιβάν Σαββίδης!

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ, μετά και την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, είναι βαρύ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι δέκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τέσσερις από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Άρη.

Είναι λογικό λοιπόν μετά την ισοπαλία σε...νεκρό χρόνο με την ΑΕΛ με το πέναλτι του Βιεϊρίνια και την ήττα από τον Ατρόμητο, να υπάρχει έντονος προβληματισμός και ενόχληση από πλευράς του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, άρχισε τις επαφές μέσω skype και τηλεφώνου με στελέχη της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ομαδική τηλε-σύσκεψη για να αναλυθούν τα αίτια της ήττας αλλά και των εμφανίσεων.

ΠΑΟΚ: «Βράζουν» στα social media οι οπαδοί κατά Σαββίδη, Γκαρσία και παικτών

Παράλληλα αναμένεται να συζητηθεί αν πρέπει να γίνει κάτι άμεσα που θα βοηθήσει την ομάδα, την ίδια ώρα που ο προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία φάνηκε με την δήλωσή του μετά την ήττα από τον Ατρόμητο να θέλει πίστωση χρόνου.

Τα highlights του Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2 (vid)

Το βέβαιο είναι πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης, θέλει άμεσα να επικοινωνήσει, μέσω Skype φυσικά, με τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμη και σήμερα (8/1).

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ την Κυριακή υποδέχεται στην Τούμπα τον Βόλο.

Ο Γιώργος Σαββίδης βέβαια έδειξε την απόλυτη στήριξη του στον Πάμπλο Γκαρσία μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Ανέβασε μία φωτογραφία του κόουτς με την λεζάντα: «Αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι. Μαζί σου».