Μάρκο Λιβάγια: Ενδιαφέρον από ομάδα των ΗΠΑ!

Ομάδα του MLS ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Λιβάγια. Βέβαια στις ΗΠΑ δεν αναφέρουν ποια είναι αυτή η ομάδα που θέλει τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ!

Μάρκο Λιβάγια: Ενδιαφέρον από ομάδα των ΗΠΑ!

Νέο δημοσίευμα στο εξωτερικό για τον Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και τα δημοσιεύματα καλά κρατούν.

Σήμερα (8/1) υπήρξε μια νέα πληροφορία από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από τις ΗΠΑ, χωρίς όμως να αναφέρεται η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη της ΑΕΚ.

Ένα... τιτίβισμα θέλει τον Κροάτη επιθετικό να αποτελεί μεταγραφικό στόχο μιας ομάδας του πρωταθλήματος των ΗΠΑ, αλλά στο συγκεκριμένο tweet δεν αναφέρεται ομάδα αλλά πως αυτή οφείλει να κάνει άμεσα πρόταση όπως έχουν κάνει και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κροάτη.

«Ομάδα του MLS σκέφτεται την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ αλλά πρέπει να κάνει πρόταση άμεσα όπως και οι Τραμπζονσπόρ, Μπασάκσεχίρ που έχουν συνδεθεί μαζί του στις περασμένες εβδομάδες. Ρεν, Σεντ Ετιέν, Αλ Γουαντα ενδιαφέρθηκαν το καλοκαίρι», αναφέρει το tweet για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια.

Θυμίζουμε πως προ ημερών η τουρκική ιστοσελίδα, Gunebakis είχε αναφέρει για τον Λιβάγια:

«Η μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια στην Τράμπζονσπορ δείχνει να έχει ολοκληρωθεί. Οι κυανέρυθροι, που έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ στον Κροάτη άσο φαίνεται πως τον έπεισαν να μετακομίσει στην Τουρκία.

Η ΑΕΚ άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή. Την ίδια στιγμή που η Τράμπζονσπορ δούλευε τις υποθέσεις των Γιούνκερ της Μπόντο Γκλιμπτ και τον Γεντλίν της Νιούκαστλ, ο τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωνε την υπόθεση για το «10αρι». Γίνονται προσπάθειες η περίπτωση του Λιβάγια να τελειώσει σύντομα».

Πάντως από την ΑΕΚ διαψεύδουν όχι μόνο ότι υπάρχει η οποιαδήποτε συμφωνία για τον Κροάτη - ο οποίος από την Πρωτοχρονιά έχει το δικαίωμα να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του (σ. όπως κι ο Ολιβέιρα) για το καλοκαίρι, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιο του με την «Ένωση» - αλλά κι ότι έχει έρθει κάποια ομάδα σ' επαφή μαζί τους για τον παίκτη.