Σπύρος Νάτσος: Ποιος είναι ο «φονιάς» του ΠΑΟΚ (vid)

Ποιος είναι ο 22χρονος Σπύρος Νάτσος που ολοκλήρωσε την ανατροπή του Ατρόμητου (3-2) επί του ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (07/1). Η σχέση του με τον αείμνηστο Περικλή Βασιλάκη.

Σπύρος Νάτσος: Ποιος είναι ο «φονιάς» του ΠΑΟΚ (vid)

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι στο Περιστέρι, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ (1-2) με γκολ του Ουάρντα στο 81', αλλά ο Ατρόμητος με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά τον νίκησε 3-2 και τον άφησε 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό!

Η αναμέτρηση είχε όμως και έναν ξεχωριστό πρωταγωνιστή. Συγκεκριμένα, το τέρμα στο φινάλε σημείωσε ένας ποδοσφαιριστής που γαλουχήθηκε στα τμήματα υποδομής του «Αστερίου».

Ο λόγος για τον Σπύρο Νάτσο, ο οποίος έβαλε φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του! Τον ανακάλυψε και τον έφερε από την Πρέβεζα (αγωνιζόταν στην ακαδημία «Αθλόπολις») ο σκάουτερ της ομάδας Τόλης Αποστόλου, σε συνεργασία με τον τεχνικό Σωτήρη Ρίζο, ο οποίος ήταν και ο πρώτος του προπονητής.

Τα highlights του Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2 (vid)

Ο 22χρονος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στο Περιστέρι και αξίζει να αναφερθεί πως ήρθε στην Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Λημνιό. Την 1η Δεκεμβρίου του 2016 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, κάνοντας ντεμπούτο σε αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα. Μεγάλο ρόλο στην πορεία του έπαιξε η ταπεινότητα που είχε, το πείσμα του αλλά και η δίψα του για διάκριση! Ο Νάτσος έμαθε πολλά στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου και δίπλα στον Γιώργο Κορακάκη

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις - κυρίως στον άξονα- δίνοντας πολλές λύσεις στον προπονητή του ενώ αριθμεί 35 συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Μάλιστα, ο Νταμίρ Κάναντι πίστεψε εξ' αρχής σε εκείνον δίνοντας του χρόνο και στην πρώτη του θητεία στον Ατρόμητο.

Ο κόπος και οι προσπάθειες του Νάτσου ανταμείφθηκαν τον Φλεβάρη του 2020, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης μέχρι το καλοκαίρι του 2022. «...Τέλος θα ήθελα να απευθυνθώ στον κόσμο της ομάδας μας λέγοντας τους πως θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να χαρούνγια ακόμα μια χρονιά», είχε πει τότε μετά το πέρας των υπογραφών.

Και μετά από ένα χρόνο και ένα μήνα, δικαιώνει την ΠΑΕ τους ανθρώπους που τον στήριξαν για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, βάζοντας ένα από τα πιο καθοριστικά τέρματα του Ατρόμητου τις τελευταίες σεζόν!

Ήταν αδυναμία του αείμνηστους διαιτητή και καθηγητή διαιτησίας Περικλή Βασιλάκη. Γνώριζε την οικογένεια του, λόγω Πρέβεζας και ενδιαφερόταν για το παιδί καθημερινά.

To... buzzer beater του 22χρονου Νάτσου: