Super League: Με Βόλο ο Άρης, στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Τα ματς Άρης - Βόλος (7/1, 17:15) και Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (7/1, 19:30) ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ημέρας για την 15η αγωνιστική της Super League.

Super League: Με Βόλο ο Άρης, στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Με τρεις εναπομείνασες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Super League την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.

Στις 17:15 ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο στο «Κλ. Βιλελίδης» με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά το στραβοπάτημα κόντρα στη Λαμία (2-0). Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σούντγκρεν, ενώ επιστρέφει ο Σάκιτς. Ο Ανχέλ Πόπεθ δεν έχει πλέον στη διάθεσή του τον Αμρ Ουάρντ, αλλά υπολογίζει τους Μπουένο και Ρενάτο.

Την ίδια ώρα (17:15) στην Κρήτη, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τη Λαμία. Χωρίς Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ, Χατζηστραβός, Θεοδωρόπουλος, Σταμούλης και Βασιλόγιαννη η ομάδα της Φθιώτιδας. Η ομάδα του Ηρακλείου δεν υπολογίζει τους Χουάν Νέιρα και ο Θοδωρή Μίγγο, ενώ θα απουσιάσει από τον πάγκο της και ο Γιώργος Σίμος λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (19:30). Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ψάχνει βαθμούς για να απομακρυνθεί τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο Αυστριακός τεχνικός δεν έχει απουσίες. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, έχοντας στην αποστολή τους τους Κρμέντσικ, Ουάρντα και Λάμπρου.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League:

Τετάρτη 6/1
Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός 0-1
ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-4

Πέμπτη 7/1
17:15 Άρης - Βόλος
17:15 ΟΦΗ - Λαμία
19:30 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ