Ολυμπιακός: Τους έχει όλους και δεν παίζεται, ενώ… βρήκε και τον Καμαρά

Η εικόνα του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακή στα τελευταία παιχνίδια. Οι ομοιότητες με την περσινή αντίστοιχη περίοδο και η… επιστροφή του Καμαρά.

Ολυμπιακός: Τους έχει όλους και δεν παίζεται, ενώ… βρήκε και τον Καμαρά

Μετά την ήττα από την Πόρτο λίγο έλειψε να έρθει η… καταστροφή στον Ολυμπιακό. Και είναι αλήθεια ότι η ιδιοσυγκρασία του συλλόγου είναι τέτοια που δύσκολα αντέχει ήττες, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτή η… παράνοια να μείνει στην άκρη για το καλό του. Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τα περισσότερα έχουν ειπωθεί. Ο Ολυμπιακός το έκανε να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι, διότι οι Αρκάδες έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο και είναι μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Η ποιότητα του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι τέτοια που ακόμη και ματς με ομάδες όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης τα κάνει να μοιάζουν εύκολα.

Αξίζει ωστόσο να σταθούμε στο γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά πάλι τέτοια εποχή δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Οι "ερυθρόλευκοι" και πέρσι είχαν ένα δύσκολο διάστημα προς το τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκέμβρη. Πέρασαν με δυσκολία τον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια πήγαν… τρένο. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος και μάλιστα με την ομάδα να μην έχει κάνει προετοιμασία. Ο Ολυμπιακός πέρασε μία μίνι κρίση μετά την ήττα από την Πόρτο και όχι μόνο την έχει αφήσει πίσω, αλλά δείχνει ένα τρομερό πρόσωπο, μίας ομάδας που είναι ικανή να διασύρει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το γεγονός ότι και φέτος δείχνει να στην ίδια κατάσταση ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά δείχνει τη δουλειά που γίνεται. Φυσικά το δείγμα που έχουν μέχρι στιγμής είναι μικρό, όμως, φαίνεται η διάθεση που βγάζει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο. Επίσης αυτό το διάστημα έχουν μπει στην ομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχοντας αφήσει πίσω τους, τους τραυματισμούς.

Κάτι άλλο πολύ θετικό που προκύπτει είναι η εικόνα του Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός είχε μπει εξαιρετικά στη σεζόν, αλλά από τη στιγμή που τον ταλαιπώρησε ο κορονοϊός επηρεάστηκε και έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Στην Τρίπολη είδαμε ξανά έναν ποδοσφαιριστή που κυριαρχούσε στη μεσαία γραμμή, που έβαλε ένα υπέροχο γκολ και δημιούργησε ακόμη ένα. Σε αυτό το σημείο της σεζόν ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ανάγκη τον καλό Καμαρά και φαίνεται ότι αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα του.