Λαμία: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ αύριο (7/1) στο Ηράκλειο. Επιστροφή Σαραμαντά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Λαμία: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Μία επιπλέον λύση για τον προπονητή της Λαμίας Μιχάλη Γρηγορίου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Φθιώτιδαςγια τον αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ αύριο (7/1) στο Ηράκλειο. Οαριστερός ακραίος μπακ χαφ, Σαραμαντάς εξέτισε την ποινή του στον νικηφόρο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη την περασμένη Δευτέρα και είναι ξανά διαθέσιμος.

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας της Λαμίας ήταν όλα αρνητικά και ο τεχνικός του ΠΑΣ, Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 συνολικά ποδοσφαιριστές, αφού σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Άρη, επέστρεψε και ο Σαραμαντάς, ο οποίος όπως είπαμε εξέτισε την ποινή του.

Αυτή είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς της Δευτέρας κόντρα στους «κίτρινους».

Η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα ε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο: Επασί, Κατσίκας, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Ταϊρόν, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας.

Εκτός είναι οι Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Σταμούλης, Βασιλόγιαννης. Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται και όπως όλα δείχνουν θα λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Λαμίας και θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του.