Ρέαμπτσιουκ: «Άλλαξα πορεία στην καριέρα μου»

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και μίλησε για τους λόγους που δέχτηκε την πρόταση των Πειραιωτών.

Ρέαμπτσιουκ: «Άλλαξα πορεία στην καριέρα μου»

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μολδαβός μπακ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την απόφαση του να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε:

Για τις εντυπώσεις του: Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κάνω την πρώτη μου συμμετοχή με τον Ολυμπιακό. Ακόμα πιο χαρούμενος που κατάφερα να συνδυαστεί και με νίκη η πρώτη μου συμμετοχή. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε.

Για τους στόχους του: Στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Για το τι τον έπεισε και ήρθε στον Ολυμπιακό: Τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να πάρω ρίσκο και να αλλάξω πορεία στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός μου έκανε μία πρόταση. Τον εμπιστεύτηκα και αποφάσισα να πω το "ναι" στην πρόταση και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.

Για το αν ο τρόπος που αγωνίστηκε δείχνει το πάθος του να παίξει στον Ολυμπιακό: Ναι, και ελπίζω να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο μέλλον.

Για τους Πορτογάλους συμπαίκτες και πόσο τον βοηθάει αυτό: Με βοηθάει το γεγονός ότι μπορώ να βρω ανθρώπους που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Σε μία ομάδα δεν παίζουν ρόλο οι εθνικότητες, αλλά το τι μπορεί να δείξει ο καθένας στο γήπεδο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας