Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-4: Μαρτίνς: «Ήμασταν αποτελεσματικοί» (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς από το 4-0 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα στην Τρίπολη αναφέρθηκε στα στοιχεία που έφεραν αυτή τη νίκη.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-4: Μαρτίνς: «Ήμασταν αποτελεσματικοί» (vid)

Θεαματικά πέρασε από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός που επικράτησε με σκορ 4-0 του Αστέρα και συνεχίζει την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Αρκαδία μίλησε για την ευρεία νίκη της ομάδας του και για το ποια στοιχεία ήταν καθοριστικά για να περάσει άνετα από το "Θόδωρος Κολοκοτρώνης".

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τα γκολ από στατικές φάσεις: «Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί από τις στατικές φάσεις. Παίζαμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα και οι στατικές φάσεις μας βοήθησαν στο να προηγηθούμε. Οι στατικές φάσεις είναι μέρος του παιχνιδιού, τις δουλεύουμε κάθε μέρα και μας αρέσει που τις αξιοποιούμε στους αγώνες».

Για τη χρησιμοποίηση του Μασούρα σε ρόλο κρυφού κυνηγού: «Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που γνώριζε τον Ολυμπιακό και ήξερε τα δυνατά και αδύναμα σημεία μας. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι. Δεν είναι φυσιολογικό να είναι πάντα η δυναμική μας σε υψηλό επίπεδο, αν και πάντοτε θέλουμε να είναι σε υψηλά επίπεδα. Στα πρώτα 10-15 λεπτά μας έλειπε η δραστηριότητα, η ένταση και η δυναμική. Όταν βάλαμε τον Μασούρα δεύτερο επιθετικό, προσαρμοστήκαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είναι σημαντικό που παρόλο δουλεύουμε πολλά συστήματα, καταφέρνουμε να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των αγώνων κατά τη διάρκειά τους».

Για το ότι ο Αστέρας έπαιξε κλειστά: «Ο Αστέρας είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, που δεν συνηθίζει να παίζει με κλειστή άμυνα, αλλά έχει την κατοχή. Σήμερα έπαιξε κλειστά, γιατί εμείς την υποχρεώσαμε. Τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς, γιατί ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Μετά το δεύτερο γκολ του Καμαρά έγινε πιο εύκολο απ’ ό,τι το περιμέναμε, παρόλο που ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία δύσκολη ομάδα. Αναγκάσαμε τον Αστέρα να παίξει κλειστά και να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του».

Για το ότι βρήκαν οι Καμαρά και Μπα τον εαυτό τους μετά την περιπέτεια με τον Covid: «Είναι ολοφάνερο ότι οι παίκτες έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα και έχουν ξαναβρεί τους εαυτούς τους. Ο κορονοϊός ταλαιπωρεί τις ομάδες, αλλά τα επόμενα χρόνια θα ξέρουμε πώς θα τον αντιμετωπίσουμε».