Α Bola: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Κροβίνοβιτς»

Η πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola» μετά το «ναυάγιο» (;) των συζητήσεων του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς, βάζει στο «παιχνίδι» και τον Ολυμπιακό, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους Πειραιώτες!

Α Bola: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Κροβίνοβιτς»

Εδώ και μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να βρει τη λύση με την Μπενφίκα και να διακόψει τον δανεισμό του ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς με την Γουέστ Μπρομ, έτσι ώστε να γίνει κάτοικος Τούμπας. Από το βράδυ της Τρίτης (5/1), όμως, φαίνεται ότι η περίπτωση του 25χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού «ναυαγεί» (αν δεν έχει «ναυαγήσει» οριστικά) και κάπου εκεί τα πορτογαλικά ΜΜΕ βάζουν στο «κόλπο» τον Ολυμπιακό!

«Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται να υπογράψουν τον Φίλιπ Κροβινόβιτς, που είναι δανεικός από την Μπενφίκα στην Γουέστ Μπρομ μέχρι το τέλος της σεζόν. Η προοπτική μετακίνησης σε μια ομάδα, όπου μπορεί να παίξει πιο τακτικά, ικανοποιεί τον 25χρονο Κροάτη μέσο, ​​ειδικά μετά την αντικατάσταση του Σλάβεν Μπίλιτς από τον Σαμ Άλαρνταϊς στα τέλη Δεκεμβρίου», σημείωσε στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Α Bola».

Ο Κροβίνοβιτς δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Αγγλία και για αυτό το λόγο εξετάζει το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα, όπου θα έχει πιο ενεργό ρόλο.

Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς δεν φτάνει μόνο να συμφωνήσει η Μπενφίκα για την διακοπή του δανεισμού του, αλλά και η Γουέστ Μπρομ με την οποία είναι σε συμφωνία έως το καλοκαίρι.

Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με τον Ολυμπιακό, δεν προκύπτει και δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι ασχολείται με τον Κροάτη. Άλλωστε, αγωνίζεται σε μία θέση όπου οι Πειραιώτες είναι πλήρεις.