Ολυμπιακός: Επιμένει η Άντερλεχτ για Λοβέρα

Η Άντερλεχτ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον Μάξι Λοβέρα, ενώ προς αποχώρηση είναι και ο Ούγκο Κάιπερς.

Ολυμπιακός: Επιμένει η Άντερλεχτ για Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου κάτι που έχει φανεί και από τον τρόπο που τον έχει διαχειριστεί μέχρι τώρα. Ο Αργεντινός δεν θα συνεχίσει στους Πειραιώτες στο υπόλοιπο της σεζόν κάτι που προφανώς το ήθελε και ο ίδιος προκειμένου να πάει κάπου για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Άντερλεχτ είναι η ομάδα που έχει μπει στο… κόλπο για την απόκτηση του Αργεντινού και φαίνεται ότι είναι αρκετά κοντά να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Οι Βέλγοι έχουν κάνει πρόταση για να αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα τον θέλουν για τους επόμενους έξι μήνες και μάλιστα σκοπεύουν να καλύψουν το συμβόλαιο.

Μάλιστα η Άντερλεχτ σκοπεύει να πληρώσει και ένα ποσό ως "ενοίκιο" στον Ολυμπιακό, ενώ έχει ζητήσει να μπει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή η διαφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται ότι είναι στο ύψος της οψιόν. Μη ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει βγάλει από το ταμείο του 4 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή. Επομένως είναι λογικό οι Πειραιώτες να θέλουν να βάλουν μία υψηλή οψιόν αγοράς. Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχει παίξει ο Λοβέρα, αλλά θεωρούν ότι είναι παίκτης με πλούσιο ταλέντο που μπορεί να εξελιχθεί.

Κατά τα άλλα εκτός από τον Μάξι Λοβέρα προς αποχώρηση είναι και ο Ούγκο Κάιπερς. Ο βέλγος επιθετικός δεν ταξίδεψε στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.