Γαλανόπουλος: «Ο Μανόλο θα βρει τη λύση»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα βρει τη λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα της ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: «Ο Μανόλο θα βρει τη λύση»

Αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας εμφανίστηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο μέσος της ΑΕΚ γνωρίζει πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα βρει τις λύσεις.

«Μας πονάει ότι δεν έχουμε κερδίσει ένα ντέρμπι, μας ρίχνει τη ψυχολογία και δυσκολεύει τη συνέχεια. Ο Μανόλο γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και θα βρει τη λύση. Είναι εμφανές ότι έχουμε πρόβλημα αγωνιστικά, φαίνεται στο γήπεδο, πρέπει να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματα και να αντιδράσουμε. Έχουμε μιλήσει πάρα πολύ. Πρέπει να παρουσιαστούμε εμείς όπως πρέπει πρώτα και μετά να κοιτάξουμε τους υπόλοιπους», τόνισε ο 23χρονος μέσος στην κάμερα της Nova.

Όσο για το γεγονός ότι η ομάδα του συχνά χρειάζεται να δεχτεί γκολ για να πάρει... μπρος, είπε: «Μπαίνουμε φοβισμένοι. Η πίεση που είναι δεδομένη πως θα υπάρχει σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίσεις, κάποιες φορές μας απενεργοποιεί στο παιχνίδι και μόλις βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα λύνεται, αλλά πλέον είναι αργά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας