ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (6/1) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (7/1, 17:15) αγώνα με την Λαμία. Εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή.

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Η αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τη Λαμία έγινε γνωστή μετά το τέλος της σημερινής (6/1) προπόνησης. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/1) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για τον αυριανό (7/1, 17:15) αγώνα με την Λαμία.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Κώστας Γιαννούλης, Σόουζα και Ντε Γκουζμάν, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι Απόστολος Γιάννου, Αντίλ Ναμπί και Βαιγέμπα Σακόρ συνέχισαν θεραπεία. Ο Ρικάρντο Βαζ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο τιμωρημένος Χουάν Νέιρα και ο Θοδωρής Μίγγος.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό (7/1) αγώνα είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρντινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Θυμίζουμε πως χωρίς τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία, καθώς η σύζυγος του Έλληνα τεχνικού είναι στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της.

Ο Σίμος που αναμένεται να γίνει πατέρας όχι ενός αλλά δυο παιδιών, δεν ήθελε να λείψει από κοντά της με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να πορευτεί χωρίς αυτόν στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία.

Ωστόσο, ο 42χρονος τεχνικός θα βρίσκεται κανονικά στον πάγο των Κρητικών για το ματς με τον Ατρόμητο (10/1) υποδεχόμενος την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.