Στην Αγγλία γράφουν για Ολυμπιακό και Μουστάφι!

Νέα μεταγραφικά σενάρια από την Αγγλία για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Μουστάφι της Άρσεναλ!

Στην Αγγλία γράφουν για Ολυμπιακό και Μουστάφι!

Ένας ακόμη παίκτης της Άρσεναλ, θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Στην Αγγλία λοιπόν υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει κίνηση για τον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ, Σκόντραν Μουστάφι.

Σύμφωνα με thescottishsun.co.uk. «ο Ολυμπιακός, επίσης, θα μπορούσε να κινηθεί για τον Μουστάφι, που αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ το 2018».

Στο ίδιο δημοσίευμα, τονίζεται επίσης ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουος έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στη Τζένοα, ενώ δεν αποκλείουν να κάνει κίνηση και η Φενέρμπαχτσε.

Ο 28χρονος διεθνής Γερμανός αμυντικός, μετράει φέτος 9 συμμετοχές με την φανέλα της Άρσεναλ.

Συνολικά στην ομάδα του Λονδίνου έχει παίξει 151 φορές, 9 γκολ και 5 ασίστ, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από Βαλένθια, Σαμπντόρια, Εβερτον και Αμβούργο.

Θυμίζουμε πως δημοσιεύματα στο εξωτερικό επιμένουν να συντηρούν το σενάριο περί Ολυμπιακού και Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της «Sun» να γράψει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, αν και σήμερα στην Αγγλία αναφέρουν πως θα επιστρέψει στην Ιταλία και την Τζένοα.